Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!

A Hold belép a Vízöntőbe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a lábszárakat, a bokákat valamint a hormonrendszert érinti. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást, ne tervezzünk erre az időszakra bevásárló körutakat. Érzelmi szempontból a Hold nincs a legjobb helyen a Vízöntőben, nem tudja kedvező hatásait kibontakoztatni. Kissé kihűlnek az érzelmek, helyükbe lép a függetlenség iránti vágy. A kötelékek kissé oldódnak ilyenkor. Jó, ha ezt tudatosítjuk magunkban, így nem fogunk neheztelni partnerünkre, ha kissé hidegebbnek érezzük, mint máskor.

A mai nap kiváló arra, hogy délután kitakarítsuk lakásunkat. Akár szabadságot is kivehetünk ma és holnap, mert ebben a két napban remekül haladhatunk lakásunk rendbe tételével. Nyissuk ki az összes ablakot egész napra, mert a levegő igazán most járja át lakásunk légterét. Ha vannak ezüst ékszereink, vagy étkészletünk, akkor tisztításukat most célszerű elvégezni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!