Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Néhány szabály, amivel veseproblémáinkat könnyebbé tehetjük saját magunk számára. Étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük például a paradicsom kőképző hatású lehet. Tejet inni este, lefekvés előtt nem tanácsos, miután erősen megterheli a veséket. Hólyaggyulladás esetén rengeteg folyadék fogyasztása ajánlott, a legjobb a gyógytea, vagy az ásványvíz. Ezzel átmossuk szervezetünket, így talán el tudjuk kerülni az antibiotikumos kezelést. Javaslom a csalántea alkalmazását, kúraszerűen.

Ma már növő hold van, így érdemes szem előtt tartanunk, hogy a regeneráció, táplálékfelvétel időszakába léptünk. Ha ebben a két hétben erősítjük szervezetünket, akkor sokkal hatékonyabbak leszünk, mint más időszakokban. Persze mivel testünk könnyebben veszi fel a tápanyagokat, így könnyebben is hízunk meg, mint máskor. Hiánybetegségeinket viszont sokkal könnyebben megszüntethetjük, tehát, ásványi anyag készletünket jó eredménnyel tölthetjük fel. Felvetődik viszont a vizesedés problémája, ugyanis szervezetünk a vizet sokkal inkább visszatartja, mint máskor.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!