Heti horoszkóp 2003. október 14-20-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rendkívül beszédes hangulatban vagy ezen a héten. Boldog-boldogtalannak ecseteled, hogy mit gondolsz egyes emberekről, eseményekről. Magánéleted is terítékre kerül egy-egy alkalommal, és lehet, hogy később megbánod, hogy nyilvánosság elé tártad titkaidat. Hiszen, amit három ember tud, az már nem is titok... Nem biztos, hogy jó tesz a rólad kialakult képnek, ha legbensőbb ügyeidet is elmeséled például a munkahelyeden. Inkább határozd el, hogy lakatot teszel a szádra!

Bika (április 21. - május 20.)
Te mindig a változatlanságot, állandóságot és persze a biztonságot keresed az életben. Most mégis kicsit irigyelsz másokat, egészen egyszerűen azért, mert máshogyan élnek, mint te. Talán mégis jól jönne az életedben egy kis változatosság? Valószínűleg meg is változik sok minden - saját viselkedésedben, személyiségedben is -, hiszen már benned van ennek a változásnak a csírája, mert vágysz rá. Persze félsz is tőle, de meglátod, hogy ha igazán szükséges, akkor úgysem kerülheted ki.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szokatlanul józan szemlélet a jellemző rád ezen a héten. Máskor hajlamos vagy arra, hogy egy kicsit linkóci legyél, de ezt mindenki megbocsátja neked, olyan aranyos és kedves tudsz lenni. Na és persze olyan jó fej vagy! Most azonban komolyra fordult a helyzet: munkádban építő javaslataid vannak, amelyeket észérvekkel is alá tudsz támasztani. Magánéletedben pedig fontolgatod, hogy mély szorosabbra fűzöd a kapcsolatodat partnereddel. Még a végén azt hiszik, hogy benőtt a fejed lágya!

Rák (június 22. - július 22.)
Általában inkább jellemző rád az a tulajdonság, hogy energiában nem bővelkedsz. Hamar elfáradsz, és rendkívül sok pihenést igényelsz. Most azonban egészen más arcodat mutatod a külvilág felé. Rendkívül energikus vagy, mindig pörögsz, és egész nap csak intézkedsz. Másokat is lendülettel töltesz meg, és biztatod környezetedet, munkatársaidat arra, hogy közösen dolgozzatok. Még arra is hajlandó vagy, hogy megszervezd munkahelyeden a munkamenetet, koordináld mások munkáját.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Még mindig nagyon energikus hangulatban vagy. Szerencsére ezt az energiát már nem családtagjaid piszkálásán keresztül vezeted le. Inkább munkádba veted bele magadat teljes gőzzel, és így ezt az energiát tényleg építő módon vezeted le. Nagyon sok jó ötleted támad, és igazából már csak azzal lehet probléma, hogy nem mindet tudod kivitelezni, hiszen a nap csak huszonnégy órából áll. Ezt a huszonnégy órát azonban te most biztosan végigdolgozod, persze azért aludj is egy kicsit!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a héten szinte ellenállhatatlan vagy. Maximálisan meg mered mutatni vonzerődet, ami nálad nem kis teljesítmény, hiszen szívesebben rejtegeted inkább saját magadat. Most azonban szinte bármire rá tudod venni a többi embert, és ez különösen érvényes az ellenkező neműekre! Sok ügyed lendületet vesz most, még az olyan régóta húzódó dolgok is, amelyről már nem is hitted, hogy mozgásba jönnek egyszer. Sok változásnak nézel elébe, szükséged lesz dinamizmusodra!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon ábrándos hangulatban vagy a héten, és ennek könnyen lehet olyan következménye, hogy gyakorlati teendőidet viszont nagyon elhanyagolod. Olyan kedvesen, odafordulóan viselkedsz másokkal - még kollégáiddal is -, hogy könnyen megbocsátják neked, ha csúszol egy-két teendőd gyakorlati kivitelezésével. A legjobb talán az lenne, ha nem is vállalnál most olyan munkákat, amelyeket pontosan, megadott határidőre kell elvégezned. Ezzel kivédhetnéd az esetleges konfliktusokat, amelyek abból erednek, hogy késel munkáiddal.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten sokat gondolkodsz munkahelyi helyzeteden. Gyanakvással figyeled főnökeidet, mert attól tartasz, hogy esetleg nem elég nekik, amit teljesítesz. Még az is megfordul a fejedben, hogy talán egy felkészültebb, új munkaerőt szeretnének helyetted foglalkoztatni. Lehet, hogy tudat alatt érzed azt, hogy tovább kellene fejlesztened munkamódszereidet. Nem ártana néhány szakirányú tanfolyamot elvégezned, vagy más módon továbbfejlődnöd. Akkor megnyugodhatnál, hogy nem cserélnek le másik munkaerőre.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ezen a héten érzelmi kapcsolataid nagyon harmonikusak lesznek. Szeretetteljes beszélgetéseket folytatsz szeretteiddel, és sikerül egy-két közös, jó programot is szerveznetek. Mégis elégedetlen vagy a szíved mélyén, hiszen annyira kellene már egy kis izgalom. Hogy ezt milyen formában találod meg, rajtad múlik, de ne felejtkezz el arról, hogy az izgalom egy-két formája általában nem nyer megbocsátást, vagy csak nagyon hosszú idő alatt.

Bak (december 22. - január 20.)
Több olyan összejövetelre is hívnak a héten, amelyek előmeneteled szempontjából is fontosak lehetnek. Ebből következik, hogy nem is utasítod őket vissza, pedig lehet, hogy valójában a hátad közepére sem kívánod ezeket a bulikat. Mégis elmész, és kényszeredetten mosolyogsz, miközben lerí rólad, hogy nem is érzed jól magadat. Pedig nem kéne magadra erőltetned ezeket a meghívásokat. Lehet, hogy nem is járna hátrányos megkülönböztetéssel számodra az, ha nem vennél részt mindig a céges bulikon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Figyelj egy kicsit jobban ezen a héten, mert nagyon jó lehetőségeket fedezhetsz fel, amelyeket illene kihasználnod. Nem is hiszed, de sokan nagyra tartanak környezetedben, és bíznak intellektusodban, teljesítőképességedben. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy hosszabb távon milyen terveid vannak. Hiszen csak így tudod kihasználni maximálisan az adódó lehetőségeidet. Az is előfordulhat, hogy nincs kedved megharcolni a csatákat, érvényesíteni az akaratodat. Ebben az esetben azonban tényleg pihenned kellene egy-két hetet.

Halak (február 20. - március 20.)
Mostanában nem mindig tudod, hogy hol van a helyed baráti kapcsolataidban. Sokszor megkérdezed magadtól, hogy mi köt téged ezekhez az emberekhez. És hiába keresed, nem találod a választ. Talán csak megszokásból jársz össze velük. Gondold végig, hogy valóban számíthatnál-e rájuk, ha bajban lennél. Ha igen a válasz, akkor érdemes megőrizni ezeket a kapcsolatokat. Ha nem, akkor már idejétmúltak, és jobb, ha továbblépsz. Sajnos, néha átalakulnak kapcsolati rendszereink, és ez bizony fájdalommal is jár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!