Heti horoszkóp 2003. október 28-tól november 3-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Anyagi helyzeted egy kicsit megjavulhat ezen a héten. Ez persze nem törvényszerű, meg kell dolgoznod érte! A kedvező időszak inkább csak lehetőség, amelyet, ha nem használsz ki, nyom nélkül múlik el. Olyan helyzetek adódnak most életedben, ahol meg kell mutatnod rátermettségedet, intelligenciádat, dinamizmusodat. Ha ez nem sikerül, akkor bizony mások fogják helyetted learatni a babérokat. Tehát a legjobb, amit tehetsz, hogy teljes erővel beleveted magad a munkába. Később lazíthatsz eleget.

Bika (április 21. - május 20.)
Szakmádban sorozatosan kapod azokat a lehetőségeket, amelyek boldoggá tesznek. Olyan szakmai területeket hódítasz meg, amelyekre mindig is áhítoztál, és még különösebb erőfeszítésedbe sem kerül a dolog! Gondolj arra, hogy talán hosszú évek munkája érik most be, hiszen a megbízhatóság szobrát szinte rólad lehetne mintázni. Ez azt is jelenti, hogy nagyon sokáig kitartasz egy-egy munkahelyen, és ennek előbb-utóbb, de meg lesz a jutalma!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Baráti körödben előfordulnak a kisebb-nagyobb szóváltások. A szomszédokkal is könnyen keveredhetsz szóváltásba, talán olyan ügyek miatt, amelyek szinte szóra sem érdemesek. Most mégis fontosnak látszanak ezek a csekélységek, talán csak azért mert valójában az a lényeg, hogy kinek van igaza. Nem biztos, hogy bele kell menned ezekbe a vitákba, egyszerűen lépd át a konfliktusokat. Aki pedig sokat rágódik ezeken a csip-csup vitákon, annak úgy kell! Természetes intelligenciád segíteni fog a konfliktusok elsimításában.

Rák (június 22. - július 22.)
Szeretnél mindenkire jó benyomást tenni, sokszor talán túlságosan is kényes vagy külsődre, megjelenésedre. Modorodat tekintve is ugyanilyen igényes vagy. Ezen a héten is jellemző rád, hogy tárgyalásaid folyamán nagyon kellemes benyomást keltesz, és ez már fél siker lehet! Azonban ha mindig egyfajta szerepet játszol, akkor meglepetésszerűen törhet felszínre belőled a feszültség. Egyszer csak robban a bomba, és akkor nem értik a körülötted élők, hogy miért vagy ennyire ideges, hiszen az előbb még olyan nyugodt voltál!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kicsit sokat beszélsz ezen a héten, és ráadásul mindent egyszerre szeretnél elmondani. Arra viszont kevésbé figyelsz, hogy beszélgetőpartnereid mit mondanak neked. Meg sem várod, hogy válaszoljanak, csak mondod tovább a magadét. Ez a viselkedés nagyon kellemetlen benyomást kelthet másokban, talán még azt hiszik a végén, hogy számodra érdektelen a véleményük. Ennél fogva legközelebb nem is lesznek hajlandóak információkat megosztani veled. Összefoglalva: ezen a héten ügyelj arra, hogy hogyan és miként kommunikálsz!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a héten megnyilvánulhat személyiséged érzékenyebb, és rejtettebb oldala. Nagyon vágysz a szeretetre, és arra, hogy ezt minél többször, és minél nyilvánvalóbban fejezzék ki számodra. Azt várod kedvesedtől, hogy folyton hízelegjen és udvaroljon neked. Egy-egy napig még megy is a dolog, azonban nehéz a hősszerelmest játszani hosszabb ideig. Hiszen a szenvedély és a szerelem vagy jön magától, vagy nem. Megjátszani nem lehet, és párod nem biztos, hogy akkor fogja kimutatni szeretetét, amikor éppen szükséged van rá. Hiszen nem egy gép, amit beprogramozol, hanem önálló egyéniség, önálló érzelmekkel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Igazán testre szabott feladatokat nyújthat neked most az élet. Lehet, hogy rád hárul a feladat, hogy megszervezz egy-egy családi összejövetelt, vagy baráti együttlétet. Igazán elemedben vagy, hiszen ez a te területed! Olyan lelkesen veted bele magad a munkába, hogy mindenki láthatja: nagyon élvezed a szervezői munkát. Azonban fennállhat a veszély, hogy kicsit többet költesz el az ünnepségre, mint azt a keret megengedné. Nem kell olyan fényes bulit rendezni, hiszen csak azért jöttök össze, mert kedvelitek egymást!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten megcsillogtathatod fényes intellektusodat. Tudvalevő, hogy a legokosabb emberek közé tartozol, és persze ehhez jön még mély ösztönvilágod, amely sokszor megsúgja neked, hogy mi a teendő. Most mindez győzelemre visz téged, az élet szinte minden területén. Lehet, hogy kicsit csodálkozol ezeken a könnyen jött sikereken, hiszen máskor keményen megdolgoztál értük. Nem kell mindig gyanakodnod, egyszerűen élvezd a sikert, sütkérezz egy kicsit a fényében. Hiszen minden csoda három napig tart.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ezen a héten olyan beszélgetésekre számíthatsz, amelyek sok bonyolult helyzetet tisztázhatnak életedben. Ideje volt, hogy tiszta vizet önts a pohárba, hiszen meglehetősen gubancosak mostanában érzelmeid. Most megvan hozzá az erőd is és az intellektuális háttér sem hiányzik. Azonban a türelem területén még van mit tanulnod, hiszen számodra néha az is nehéz, hogy meghallgasd a másikat. Annyira szeretnéd a saját véleményedet elfogadtatni vele. Nemcsak az a meglátás lehet jó, amit te találtál ki!

Bak (december 22. - január 20.)
Az életedben nagyon fontosak a célkitűzések. Létezni sem tudsz anélkül, hogy ne dolgoznál ki magadnak hosszabb távú jövőperspektívát. Rájössz, hogy kapcsolataid jelentősen megkönnyíthetik céljaid, vágyaid megvalósítását. Olyan barátokat szeretnél gyűjteni, akik egzisztenciád megteremtésében is segítenek. Ügyelj azonban arra, hogy pusztán érdekből senkivel se tarts fenn érzelmi kapcsolatot. Úgyis rájönnek, és a csalódás keserves lesz. És persze neked is fájni fog a tévedésed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Most nagyon fontosak neked az anyagi kérdések. Sokkal inkább, mint máskor, hiszen alapjáraton nem mindig törődsz sokat a pénzzel. Ebben az időszakban azon gondolkodsz, hogy némi biztonságot kell teremtened magadnak, és valamilyen formában legalább minimálisan gyarapodnod kell. Nem rosszak ezek a gondolatok, egy dolgot jelentenek: kezd benőni a fejed lágya, vagyis megkomolyodtál egy kicsit. Előbb-utóbb mindenkivel megtörténik, hogy vágyik arra, hogy biztonságot teremtsen magának.

Halak (február 20. - március 20.)
Vannak kis titkaid párkapcsolatodban, amelyek régóta nyomják a lelkedet. Lehet, hogy a héten rákényszerülsz, hogy ezeket meggyónd kedvesednek. Úgysem lehet örökké halogatni a dolgot, hiszen előbb-utóbb minden kiderül az életben. Lehet, hogy jobb, ha magad vallod be őket, persze megfelelő módon és tempóban. Ne rohand le ezzel a témával kedvesedet! Lassan és kíméletesen beszéld meg vele, hogy mi nyomja a lelkedet! Ez az epizód még tovább is fejlesztheti kapcsolatotokat, persze megfelelő tolerancia és intelligens hozzáállás esetén!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!