A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Akadályoztatva érezhetjük magunkat a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. Főleg érzelmeink terén sikertelen a kommunikáció.
Vágólapra másolva!

Tehát a mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy azt sem fogja érteni, hogy miről is beszélünk. Vagy ami még rosszabb, mögöttes okokat kutat vallomásunk mögött. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására. Talán így nem keveredünk nagyobb bonyodalomba.

Ma a Hold szextilben áll a Jupiter bolygóval, ám támadottan a Vénusz által. Ma könnyű belemenni egy erotikus kalandba, ami azonban sok bonyodalmat okozhat.

Este a Hold már együttáll a Szaturnusszal. Nagyobb érzelmi önkontroll, és objektivitás a jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek. A kommunikáció területén azonban itt se várjunk túl sokat, hiszen a konstellációt támadja a Merkúr bolygó.

A Hold belép a Rák csillagjegybe. Az erő, amely a Rák-napok alatt hat, nyugtalanná tesz minket. Ilyenkor erőteljesebb túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy uralja a májat, tehát minél több bio-élelmiszert fogyasszunk. Tüdőnket, májunkat, gyomrunkat, epénket mindenképpen kíméljük. Drasztikus beavatkozást ezeken a testrészeken ne végezzünk.

Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Tehát az olyan ember, aki mulatozik, éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!