A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonba kerül az Uránusszal, ami izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Barátainkat, hozzátartozóinkat egyenesen felpiszkálhatjuk egy jó kis botrány reményében. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.
Vágólapra másolva!

Reggel a Hold már a Skorpióban halad útján. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek az egyes női bajokon. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Vizsgáltassuk meg csigolyáinkat, ugyanis ha egyik ágyékcsigolyánk elmozdult, könnyen lehet a baj okozója. A gólyaorr nevű gyógynövény tea formájában történő fogyasztása sokszor eredményre vezetett már. Menstruációs problémák kezelésére is kiváló a mai nap. Megelőzésként is segít, ha a mai napon palástfű teát fogyasztunk.

A mai nap remekül alkalmas minden vízzel kapcsolatos tevékenységre, így mosásra, öntözésre is. Hajunkkal nem érdemes sokat „bíbelődni”, mert úgy sem lesz olyan, amilyennek látni szeretnénk.

Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, ezért ma foglalkozhatunk egy kicsit saját tudattalan világunkkal. A Hold trigonban áll a Szaturnusszal, és kvadrátban a Neptunusz bolygóval. Ezért objektivitásra, szilárd struktúrákra vágyunk, s ezt igyekszünk megvalósítani életünkben, ám a Neptunusz hatására erre nincs valami sok esélyünk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!