A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Újabb igazolást jelenthet be hamarosan a Chelsea, ugyanis úgy tűnik, visszatér a csapathoz az Atlético Madrid portugál sztárja, Joao Félix.

A 24 éves csatár már mindenen megállapodott a Chelsea-vel, hatéves szerződésről van szó, ami később még 12 hónappal meghosszabbodhat. Az ár egyelőre kétséges, de nagyjából 40 millió fontot (47 millió euró) kaphatnak a spanyolok a játékosért. 

Real Madrid v Chelsea FC: Quarterfinal First Leg - UEFA Champions League
Joao Félix egyszer már volt a Chelsea játékosa
Fotó: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Chelsea játékosa, Conor Gallagher fordított utat járhat be és az az Atléticónál köthet ki. A klubok az elmúlt hetekben kapcsolatban álltak egymással az angol válogatott játékossal kapcsolatban, de végül nem jött össze az üzlet, miután a Cheslea által a helyére kinézett Samu Omorodion nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon.

Joao Félix érkezése újra elősegítheti az üzletet, ugyanis el is kell adni játékosokat, hiszen jelenleg 43 fős Enzo Maresca kerete.

A 2022-2023-as szezon második felét kölcsönben már a Stamford Bridge-en töltötte Graham Potter és Frank Lampard irányítása alatt Joao Félix, aki 16 bajnokin ekkor négy gólt szerzett. Az előző szezont a Barcelonánál töltötte kölcsönben, ahol 10 gólig jutott.

Joao Félix ugyan bekerült az Atlético hétfő esti keretébe, de ez nem jelent sokat az átigazolása szempontjából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!