Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap egy Hold-Jupiter szextillel indul. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket. Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold szextilben áll a Nappal. Ennek hatására sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi részünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal. Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak. Hétköznapi síkon párunkkal kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül.

A Hold még a Skorpióban tartózkodik. Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni, sejtelmeink lehetnek, különös hangulatok ragadhatnak magukkal. Vannak közöttünk olyanok, akikben félelmeket kelt e nap hangulata, amely összefügg a határtalansággal, a mágiával, az archaikus erőkkel. Felhasználhatjuk ezt a napot arra is, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, elfojtott indulatainkkal. Persze ezt csak addig tegyük, amíg használunk saját magunknak, és nem ártunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!