Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Halak csillagjegyben tartózkodik, így a lábfejünket, talpunkat érinti. Érdemes ezeket a testrészeinket jól megmasszírozni. A mai Hold -Vénusz szextil hatására kellemes lehet a közérzetünk. A Neptunusz - Merkúr szextil hatására pedig előtérbe kerül álmodozó, s romantikus hajlamunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítoen hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk, - talán egy erdei kirándulás lenne a legjobb - mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.

A mai nap remekül alkalmas minden vizes tevékenységre, érdemes ma mosni, illetve növényeinket ápolni. Frizuránk ápolására azonban nem a legalkalmasabbak a mai erők.

A Hold ma szextilben áll a Vénusz bolygóval. Ezért kellemesen érezhetjük magunkat, s elmondható, hogy vidám hangulatban vagyunk. A Vénusz hatására erotikusan sokkal könnyebben megérinthetőek leszünk, s lehet, hogy egy kis felelőtlenségnek a lehetősége is benne van a levegőben.

A Neptunusz - Merkúr szextil is besegít abban nekünk, hogy álmodozó hajlamunkat maximálisan megéljük, - bár elveszi tolünk a lehetőséget, hogy teljesen objektíven kezeljük gondolatainkat. Egyfajta rózsaszín szemüvegen keresztül figyeljük az eseményeket, s olyan eufórikus hangulatunk támadhat, amilyet már régen éltünk meg. Nem baj, ha egy kicsit elszakadunk a valóságtól, ha ez nem mindennapos szinten történik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!