Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold együtt áll a Szaturnusz bolygóval. Nagyobb érzelmi önkontroll, és objektivitás a jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük.
Vágólapra másolva!

Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

A mai éjszakán a Hold quincunxban áll a Neptunusszal. Nyugtalan álmaink lehetnek, vagy nem is tudunk aludni. Szélsőséges esetben még rémálmaink is lehetnek, de ne ijedjünk meg ezektől, inkább vizsgáljuk meg alaposan tartalmukat, fejtsük meg őket! Érdemes a mai éjjel álmodottakat lejegyezni, és komolyabban foglalkozni üzenetükkel.

Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad, ezért gyomorégésre sokkal nagyobb hajlamunk lesz, mint máskor. A Hold-Merkúr kvadrát megnehezíti kommunikációnkat. Ráadásul a Hold a Plútóval quincunxban áll, ami indulati helyzeteket generál.

Ha hajlamunk van asztmás betegségre, akkor ezeken a napokon jobban kell ügyelnünk magunkra. Érdemes ellenőrizni, hogy vajon jó helyen van-e a fekhelyünk, mivel ez a körülmény is kiválthatja a fenti tünetet. Javítsunk lakásunk levegőjén. Ezt ma már számos módon megtehetjük. Nagyon jó légszűrő berendezések vannak forgalomban, ráadásul aromaterápiás kezelést is végezhetünk velük.

Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Tehát az olyan ember, aki mulatozik, éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik.

A mai napon érdemes minden olyan tevékenységgel foglalkoznunk, amely a vízzel kapcsolatos. Ilyen a mosás, vagy növényeink öntözése is. A frizuránkkal azonban alaposan meggyűlhet a bajunk, hiszen korántsem azt a formáját mutatja, mint amelyet mi elvárnánk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!