Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon sikeresen foglalkozhatunk minden vizes tevékenységgel, mosással, valamint növényeink locsolgatásával. Frizuránk tekintetében azonban ne várjunk túl nagy eredményeket, nem biztos, hogy úgy tudjuk elkészíteni, ahogyan elképzeltük.
Vágólapra másolva!

A Hold még mindig a Halakban tartózkodik, ami különösen a lábakat érinti. Lábaink ápolásáról, kényeztetéséről általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat. Az illóolajokat remekül helyettesíthetik a gyógynövények is. Erre a célra talán a kamillát ajánlanám legszívesebben. Gyulladáscsökkentő hatása miatt az egész testre nagyon megfelelő.

Ma a Hold kvadrátban áll a Vénusz-Nap együttállással, valamint a Plútóval is. Nagyon intenzív indulatok merülhetnek fel házasságunkban, szerelmi kapcsolatunkban. Meg kell vizsgálnunk ezt a témát alaposan életünkben, s rá kell jönnünk, hogy milyen mély belső motivációk mozgatnak minket kapcsolatainkban. Előfordulhat, hogy ez a terület kissé átalakul életünkben, szélsőséges esetekben még akár egy új kapcsolat is beléphet a képbe. Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most a Hold - Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

Ma a Nap nagy részében a Hold még a Halak csillagjegyben halad. Ezért nagyon jót tehet szervezetünknek a reflexzóna masszázs. A Hold - Mars trigon önérvényesítő folyamatainkat segíti. A Jupiter - Merkúr kvadrát hatására nagyon nehezen fogadjuk el mások gondolatait, ötleteit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!