Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Merkúrral és a Marssal is. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor talán nem mennénk bele.
Vágólapra másolva!

Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is el tudjuk találni a cselekvéshez. Különösen a kommunikációnkra van jó hatással a konstelláció - hiszen a Merkúr is kedvező fényszöget alkot a Holddal - ami azt jelenti, hogy sikeresebben fejezhetjük ki gondolatainkat.

Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket. Ugyanakkor egy-egy konfliktus kezelésében tanácstalanok lehetünk: nem tudjuk, hogy vajon érzéseinkre hallgatva, vagy izomerőből lenne érdemesebb megoldani problémáinkat. Tudatosan kezelve a helyzetet, több oldalról megvizsgálva az adott konfliktusokat, sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni azokat.

A Hold a Kos csillagjegyben halad. Ebben az időszakban fejünk, szemünk és orrunk kerül előtérbe. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros, lehet, mint egyéb napokon. Ezeket a szerveinket a mai napon nem célszerű megoperálni sem. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is.

A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát. Ma ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!