Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold szextilben áll a Vénusszal. Így ebben az időszakban nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk kellemes lesz, bár a nap energiáinak megfelelően egy kicsit "lassúak" lehetünk, azonban ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk.
Vágólapra másolva!

Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre. A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében.

A Hold belép a Bak csillagjegybe. Minden tekintetben nehézkesség lehet jellemző ránk, s ez vonatkozik testünkre, s hangulatunkra is. Nehezen látunk neki otthoni és munkahelyi teendőinknek, még akkor is, ha ezek jelentősen felszaporodtak. Nem célszerű, ha ma szeretnénk teendőink végére érni, nem ma kell kitakarítanunk az egész lakást, vagy rendbe tennünk a kertet, s persze munkahelyi lemaradásunkat sem egyszerre kellene behoznunk. Hiszen lassan és nehezen fogunk haladni, így csalódni fogunk munkánk eredményében. Amit viszont megtehetünk, hogy egy kicsit befelé fordulunk, időt hagyva magunknak a pihenésre. Legyünk engedékenyebbek saját magunkkal, s hunyjunk szemet elvégzetlen munkáink fölött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!