Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Vénusszal, ám quincunxban a Neptunusszal. Nagy az igény bennünk arra, hogy szeressünk, és szeressenek minket, s az életet valahol belül, nagyon szépnek találjuk.
Vágólapra másolva!

Mégsem éljük meg a környezetünkkel való harmóniát, hiszen mások nem egészen úgy rezonálnak harmonikus lelkiállapotunkra, ahogyan mi szeretnénk. Szeretnénk hinni az egyetemes szeretetben, elfogadásban, de ez nem könnyű, ha azt éljük meg, hogy mindeközben belénk rúgnak.

Este a Hold szextilben áll a Marssal, és trigonban a Vénusszal. Mindez érzéki-erotikus vonzerőt jelent számunkra. Meglehet, hogy egyensúlyozunk az erotika és a nyers szexualitás között. nagyon könnyű belemenni szenvedélyes, érzéki helyzetekbe. Ezzel azt szeretMindemellett elképzelhető, hogy egyszerre tudjuk megélni a két témát, eleget téve romantikus és szenvedélyes énünknek is. Vigyázzunk arra, hogy az ilyen konstellációnál ném megvilágítani, hogy biztos párkapcsolatunk védelmében ne engedjünk csábíthatóságunknak.

A Hold még a Rák csillagjegyben tartózkodik. Ha hajlamunk van asztmás betegségre, akkor ezeken a napokon jobban kell ügyelnünk magunkra. Érdemes ellenőrizni, hogy vajon jó helyen van-e a fekhelyünk, mivel ez a körülmény is kiválthatja a fenti tünetet. Javítsunk lakásunk levegőjén. Ezt ma már számos módon megtehetjük. Nagyon jó légszűrő berendezések vannak forgalomban, ráadásul aromaterápiás kezelést is végezhetünk velük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!