Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma szextilben áll a Jupiterrel, és trigonban a Plútó bolygóval. A konstelláció nagyon örömteli fordulatokat hozhat szerelmi életünkbe. Ha új kapcsolatra vágyunk, akkor valaki nagyon mélyen megérintheti a lelkünket, és persze óriási szexuális vonzalmat érzünk iránta.
Vágólapra másolva!

A régi kapcsolatban élők is megélhetik, hogy még mindig nagyon vonzódnak egymáshoz, és egymás iránti szerelmüknek egészen új oldalait ismerhetik meg, amely felkavaró, és nagyon intenzív lehet. Összességében úgy érezhetjük, hogy nagyon összetartozunk. Ehhez a felismeréshez elsősorban a mély és spirituális szexualitáson keresztül vezethet az út, amelynek a mai napon adjuk meg a módját.

A Hold az Oroszlán csillagjegyben halad, s így szívünket, vérkeringésünket érinti. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy a szívpanaszok mögött milyen szellemi tartalom rejlik. A szív, mint tudjuk a szeretet jelképe. Akinek rendetlenkedik a szíve, annak kissé át kellene értékelnie e témában gondolatait. Ha hagyjuk meggyőzni magunkat arról, hogy a szeretet szentimentális dolog, nem hagyjuk kibontakozni érzelmeinket, butaságnak tartjuk a szeretet megnyilvánulásait, akkor nem engedjük meg magunknak, hogy szívünk "végezze a dolgát". Így nem csoda, ha testi tüneteket fog produkálni.

A mai napon sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Legalább ezen a napon tegyük meg egészségünk érdekében, hogy tartózkodunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról. Az erősen sós ételek ma különösen kedvezőtlenül hatnak, így ezeket is kerüljük el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!