Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében jár, trigonban áll a Szaturnusszal, együtt áll a Vénusszal. Nyugodt, derűs napunk lesz, szívesen tervezgetjük a jövőnket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halak jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de a Halakhoz tartoznak a test méregtelenítő és immunrendszerrel összefüggő folyamatai is. Figyeljünk ma oda ezekre egy kicsit jobban, és töltsünk el egy napot egy gyógyfürdőben: a víz, a szauna, a masszázas, a víuben végzett gimnasztika mind-mind különösen jó hatással vannak a testünkre és a lelkünkre. A rendszeres fürdőzés, az úszás különösen jó hatású azoknak, akiknek van egy kis súlyfeleslegük, hiszen a vízben végzett gyakorlatok egyáltalán nem terhelik meg az izületeket, de rengeteg kalóriát égethetünk el a segítségükkel és az izmokat is nagyszerűen megmozgatják.

A Hold ma trigonban áll a Szaturnusszal, együtt áll a Vénusszal. Népszerűnek, nyugodtnak és derűsnek érezhetjük magunkat. Szívesen tervezgetjük a jövőnket, különösen, ami a családi ügyeket, esetleges házasságot vagy gyermekvállalást illeti. Ma a partnerünk igényeire is különösen fogékonyak lehetünk, ezért érdemes az estét a kedvesünkkel tölteni, elmenni egy romantikus sétára vagy vacsorázni. Ma a művészetek is nagy hatással lehetnek ránk, látogassunk el egy kiállításra vagy hallgassunk komolyzenét. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit. Ha mégis gyakran esünk ebbe a hibába, tartsuk szem előtt, hogy ma a görcsös ragaszkodásnak rossz vége lehet, és a saját kárunkon kell tanulnunk a hibáinkból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!