Kőgazdag fiatalok: Tuvic Alexandra keres megfelelő nőket PSG Oglinak - videó

Kőgazdag fiatalok, Tuvic, PSG Ogli
Vágólapra másolva!
Október 14-én indult a Kőgazdag fiatalok új évada a TV2-n, és a második évad garantáltan még botrányosabb lesz, mint az első volt. A Kőgazdag fiatalok legújabb részben a hatalmas melleiről ismert, plasztikafüggő celebnő keresi a megfelelő nőket a botrányhős PSG Oglinak.
Vágólapra másolva!

PSG Ogli, a Kőgazdag fiatalok sztárja mindig előáll valamilyen elrugaszkodott ötlettel, ezúttal azt találta ki, hogy Ibizán szeretné megünnepelni a születésnapját. Terveit Tuvic Alexandrával osztotta meg, aki szeretne segíteni Oglinak megszervezni a bulit, így merész tervvel állt elő a közös reggeli során.

A nagymellű, plasztikafüggő Tuvic úgy gondolta, hogy a legnagyobb segítség az lenne a férfi számára, ha ő szervezné számára a hölgytársaságot, viszont ehhez castingokat szervezne. A celebnő fel is vázolta PSG Oglinak, hogy több körös meghallgatásokat tartana, így szűrné ki azokat a nőket, akik szerinte valóban megfelelnek a férfi igényeinek. 

Ogli meglepően jó ötletnek tartotta Tuvic felajnálását, és azt mondta, hogy bízik benne, hogy tudni fogja, milyen nők a zsánere, és azt is, hogy mire van szüksége, így megbeszélték, hogy a nő hamarosan elkezdi keresni a megfelelő jelentkezőket, akik velük tarthatnak Ibizára, megünnepelni - a hamarosan, a Dancing with the Starsban is feltűnő - PSG Ogli születésnapját.

 

Saját parfümöt is kevert PSG Ogli

A Kőgazdag fiatalok botrányhősei megalkották az izzadságból készült parfümöt, amiből szerintük 200 ezer forintért kellene adni egy üvegcsét. PSG Ogli arra gondolt, hogy inkább el kellene árverezni. Mondjuk félmilliárdért, mondta viccelődve. A márkanév pedig a MilliOgli lenne. A nagy ötlet Aurél balhés buliját követően született meg Papp Olivér, azaz PSG Ogli fejében, aki épp egy szaunában lazítottak, amikor egy parfümkeverő hölgyhöz kerültek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!