Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Szűz jegyében jár, szextilben áll a Nappal és a Jupiterrel. Rengeteg pozitív élményben lesz részünk, könnyen megoldhatjuk a régóta fennálló problémáinkat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz jegyben jár. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés vagy hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat, amit a Szűzre jellemző idegeskedés és aggodalmaskodás csak még rosszabbá tesz. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos citromos vizet. Ez ugyanis segíti az emésztést és a méregtelenítő folyamatokat is megindítja a testben. Különösen jót tehet a masszázs is. A hasmenésre hajlamos emberek kerüljék el a túl fűszeres ételeket. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teljes értékű, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostokat tartalmazó étrend segít az emésztés helyreállításában.

A Hold ma szextilben áll a Nappal és a Jupiterrel. Pezsdítő hatásokkal teli napnak nézünk elébe, amikor könnyebben nyilvánulnak meg a heves érzelmek. Szerencsére most nem kell rossztól tartanunk, sokkal inkább "szeretetkitörésekre", a kedvesség megnyilvánulásaira számíthatunk még azoktól az emberektől is, akik egyébként inkább visszafogottságukról, hűvösségükről híresek. Ez a pozitív, energiában gazdag időszak segít túljutni a leki nehézségeken, és olyan gondoktól is megszabadulhatunk, amelyek már régóta nyomasztottak minket. Szánjunk egy kis időt arra is, hogy beszélgessünk szeretteinkkel. Ma megvitathatjuk azokat a kérdéseket, amelyekben különbözik a véleményünk, hiszen sokkal elfogadóbbak vagyunk egymással, mint más napokon. Ma minden dolog, amibe belefogunk, kedvező eredményeket hoz majd a jövőben, hosszú távon jó eredményei lehetnek egy ma kötött barátságnak vagy szerződésnek, csakúgy mint egy befektetésnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!