Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bak jegyében jár, szemben áll a Merkúrral. Kommunikációs gondjaink támadhatnak, nehezen fejezzük ki az érzelmeinket.
Vágólapra másolva!

Minden tekintetben nehézkesség lehet jellemző ránk, s ez vonatkozik testünkre, s hangulatunkra is. Nehezen látunk neki otthoni teendőinknek, még akkor is, ha ezek eddig során jelentősen felszaporodtak. Nem célszerű, ha ma szeretnénk teendőink végére érni, nem ma kell kitakarítanunk az egész lakást, vagy rendbe tennünk a kertet. Hiszen lassan és nehezen fogunk haladni, így csalódni fogunk munkánk eredményében. Amit viszont megtehetünk, hogy egy kicsit befelé fordulunk, időt hagyva magunknak a pihenésre. Legyünk engedékenyebbek saját magunkkal, s hunyjunk szemet elvégzetlen munkáink fölött.

Ma a Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. Különösen akkor kell keresgélnünk a szavakat, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk: ha az érzelmeinkről van szó. Tehát a mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy egyáltalán nem fogja érteni, miről beszélünk. Talán még mögöttes okokat is kutat majd vallomásunk mögött. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására. Talán így nem keveredünk nagyobb bonyodalomba. annak ellenére, hogy ma senki nem lesz a szavak embere, kifejezetten jót tehet, ha kedvesünkkel töltjük az estét, és tettekkel, cselekedetekkel mutatjuk ki szeretetünket. Ma a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy a szeretetnek gyógyító ereje van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!