Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bika jegyébe lép, szemben áll a Jupiterrel. Vonuljunk el csendesen, és foglalkozzunk saját magunkkal. Próbáljunk meg lazítani.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bika jegyében jár. Szervezetünk ma lassan, nehézkesen reagálhat, a hízásra hajlamosak jó eséllyel "tartják magukban" a tápanyagokat, így jövő hét elejére elkerülhetetlenül gazdagabbak lehetnek néhány plusz kilóval. Bármennyire is kívánjuk a nehéz, zsíros ételeket, próbáljunk meg inkább több gyümölcsöt fogyasztani. Az alma és a körte nemcsak tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal, de kitűnően méregtelenítenek és a kalóriatartalmuk is igen alacsony. Érdemes hetente egyszer gyümölcsnapot tartani, a nyári hónapokban együnk minél több jól lehűtött görög- és sárgadinnyét, ez nemcsak az alakunknak tesz jót, de nagyszerűen frissít is, és a gyomrot sem terheli meg. Arra azonban vigyázzunk, hogy a dinnyefélék könnyen allergiás reakciót válthatnak ki azoknál, akik érzékenyek a parlagfűre.

Ma a Hold szemben áll a Jupiterrel. Ez a csillagállás a párkapcsolatunkra lehet befolyással, nagyon komoly igényünk támadhat arra, hogy elfogadjanak bennünket. Ha olyan jelzéseket kapunk, amelyeket negatívnak értékelünk, azt érezhetjük, hogy bírálnak, megkérdőjelezik tetteink, cselekedeteink helyénvalóságát. Inkább vonuljunk el egy kicsit, és foglalkozzunk saját magunkkal, álmainkkal és kreativitásunkkal. Próbáljunk meg lazítani: ma különösen jótékony hatású lehet lelkünkre a zenehallgatás. A barokk muzsika még problémamegoldó képességeinket is javítja, tehát ha régóta törjük a fejünket valamin, ma akár szokatlanul kreatív megoldást is találhatunk rá zenehallgatás közben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!