Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már az Oroszlán jegyében jár, együtt áll a Nappal és a Szaturnusszal. Foglalkozzuk a hosszú távú terveinkkel, de élvezzük ki a pillanat nyújtotta örömöket is.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlán csillagjegyben jár. Ez a nap megfelelő időpont a hajvágásra, hajápolásra. Akinek valami problémája van a hajával, hullik, túl vékony vagy könnyen zsírosodik, érdemes hajvégeit minden hónapban az Oroszlán-napokon levágatnia. Az Oroszlán-minőség főleg a férfihormonokra hat, talán ez az oka annak a hatásának, hogy a haj és a szőr megerősödik. Akinek nincs különösebb problémája a hajával, annak is érdemes mélyhidratáló pakolást alkalmaznia mai napon, mert ettől különösen erős, csillogó lesz a haj. Erre a pakolásra nem kell sok pénzt költeni, akár házilag is elkészíthetjük. A hagyományos házi praktikák szerint nagyon jó hatása van a tojássárgájának, aki pedig ecetes vízzel öblíti a haját, miután megmosta, különösen csillogó és lágy frizurát kaphat. A szőkéknek érdemes kamillaforrázattal, a barnáknak pedig kávéval hajat öblíteni, ezek ugyanis felfrissítik a haj színét.

A Hold ma együtt áll a Nappal, együtt áll a Szaturnusszal. Ezeknek a csillagállásoknak, és az Újholdnak köszönhetően rengeteg energiánk lehet, különösen ahhoz, hogy az élet egyszerű örömeinek hódoljunk, és pusztán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Nehezen leszünk azonban készek a spontán akciókra, és a hirtelen változásokra: sokkal inkább a távolabbi jövő foglalkoztat minket. Legszívesebben minden lépésünket előre megterveznénk az elkövetkező öt évre, és pontos ütemtervet készítenénk az életünk minden területére vonatkozóan. Ez persze lehetetlen, hiszen rengeteg véletlen dolog történhet velünk, de mégis hasznos abból a szempontból, hogy meg tudjuk határozni azokat a célokat, amelyeket szeretnénk elérni az elkövetkező néhány hónapban vagy évben. Ne vegyük magunkat túl komolyan, inkább tekintsünk úgy a jövőre mint egy kalandra. Ahelyett, hogy mindenben a racionalitást keresnénk, inkább tanuljuk meg humorral felfogni a velünk történő dolgokat. Ne feledjük el: a nevetés igazi gyógyír lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!