Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Halak csillagjegyben halad, együtt áll az Uránusszal, trigonban a Marssal és a Merkúrral is. Újszerű ötleteink lehetnek arra vonatkozóan, hogy miként lehetnénk sikeresebbek, ügyesebbek.
Vágólapra másolva!

A Hold a Halak csillagjegyben halad. Talpunk érzékenyebb lesz, tehát ne kényszerítsük a lábunkat egész napra egy kényelmetlen, szoros cipőbe. Menjünk el talpmasszázsra, amely felüdítheti egész szervezetünket. Alkalmazzunk frissítő lábfürdőt, utána eltávolíthatjuk egy reszelő segítségével talpunkról a bőrkeményedést - a krémezésről se feledkezzünk meg!

Hangulatunk ma álmodozó lehet, és aki hajlamos rá, akár romantikus hangulatba is kerülhet. Alkalom nyílik ma arra, hogy nosztalgiázva régi fényképeket nézegessünk. Ha általában kevés időnk jut arra, hogy családtagjainkkal beszélgessünk, akkor ma teremtsünk erre alkalmat!

Ma a Hold együtt áll az Uránusszal, trigonban a Marssal és a Merkúrral is. Remekül ráérzünk majd arra, hogy terveinket melyik pillanatban kell elindítanunk. A kezdő lépés minden célunk elérésénél nagyon sokat jelenthet. Újszerű ötletek is eszünkbe juthatnak arra vonatkozóan, hogy miként lehetnénk sikeresebbek, ügyesebbek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!