Mindezt megtudhatod az egy falat...Franciaország című könyvből, amely nemcsak az ínyenceknek és a mesterszakácsoknak szól, hanem a lelkes amatőröknek és az új ízekre vágyó rutinos háziasszonyoknak is. A könyvet lapozva és az oldalain szereplő ételeket elkészítve egy falat francia Riviéra, egy csepp Provance, egy csipetnyi Champs-Élysées elevenedik meg a konyhában.
A TV Paprika könyvsorozatának első darabja a gasztronómia hazájába kalauzol, otthonunkba hozza a francia konyha ízeit, színeit és illatait. Szeptembertől a Mit eszünk ma? című műsor is a könyvben szereplő étkeket ajánlja majd.
*
Játszottak és nyertek!
Azon olvasóink között, akik helyesen válaszoltak kérdésünkre, kisorsoltuk a könyv öt példányát.
Kérdésünk volt: hogy hívják a franciák híres hallevesét, melyből a legfinomabbat Marseille környékén főzik?
A helyes válasz: bouillabaisse
A nyertesek: Lippai Csilla Erika, Dudás Pál, Babcsány Ildikó, Sárándi Izolda, Horváth Tímea
Gratulálunk, a könyvet postázzuk.
*
A könyvben mindenki számára könnyen elkészíthető, válogatott alapanyagokból álló ételreceptek szerepelnek, ebből mutatunk be néhányat a következő oldalakon.