Hozzávalók:
10 dkg babapiskóta, 20 dkg vaj, 10 dkg cukor, 2 evőkanál liszt, 1 teáskanál sütőpor, 10 dkg darált mandula, 3 db tojás, 10 dkg aszalt szilva, fél maréknyi egész mandula
Tegyük a szobahőmérsékletű vajat egy keverőtálba, szórjuk bele a cukrot és elektromos keverővel addig keverjük, míg könnyű habos lesz. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, a kis darabokra összetört babapiskóta felét, a darált mandulát és egyenként a tojásokat is. Dolgozzuk jól össze.
Fakanállal óvatosan dolgozzuk bele a maradék összetört babapiskótát, a feldarabolt és kimagozott aszalt szilvát és az egész mandulákat.
Az elkészült tésztát öntsük egy vajjal kikent és kilisztezett, közepes méretű kerek peremes sütőformába. Előmelegített sütőben 160 fokon süssük 25-30 percig.