Hozzávalók: 25 dkg natúr vagy zöldséges tofu, 20 dkg kínai tészta, 1 csokor újhagyma, 1 db paprika, 1 diónyi friss gyömbér, 1 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál szójaszósz, 3 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál pirított szezámmag, 1 db sárgarépa, 1 db cukkíni, darált feketebors.
Egy nagy serpenyőben vagy wokban forrósítsunk fel két evőkanálnyi olívaolajat, majd adjuk hozzá a vékony csíkokra felvágott fokhagymát és gyömbért. Körülbelül egy percig hevítsük, vigyázzunk, hogy ne égjen meg! Tegyük hozzá a vékony csíkokra felvágott zöldségeket, és állandóan kevergetve pirítsuk két-három percig. Daráljunk rá kevéske feketeborsot, csorgassunk rá 2 evőkanál szójaszószt és forraljuk össze. Keverjük bele a sós vízben kifőzött kínai tésztát.
Egy másik nagy serpenyőben forrósítsunk fel egy evőkanálnyi olívaolajat, majd tegyük bele a felszeletelt tofut. Mindkét oldalát süssük két-két percig, és a végén csorgassunk rá a szójaszószból.
Mély tányérokba tálaljuk a zöldséges tésztát, szórjunk rá száraz serpenyőben megpirított szezámmagot, és helyezzük a tetejére a sült tofut.