Hozzávalók négy személyre: 4 szelet szálkanélküli halfilé, 1 db cukkíni, 1 csokor újrépa, 1 db karalábé, 1 csokor kakukkfű, 8 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál zöldcitromos fűszerkrém, só, feketebors.
Tépjünk alufóliából négy darab 30 centis darabot, csorgassuk meg egy-egy kanál olívaolajjal. A halfilékre daráljunk friss feketeborsot, ízesítsük sóval és kenjük meg a zöldcitromos fűszerkrémmel. Helyezzük a beolajozott fóliára, és pakoljuk meg a kisebb darabokra felvágott zöldségekkel.
Mindegyik hal tetejére rakjunk egy-egy ág kakukkfüvet, és csorgassuk meg még egyszer olívaolajjal. Ezután csomagoljuk be alaposan.
Tegyük előmelegített sütőbe, és 150 fokon süssük legalább fél órán keresztül. Ha elkészült, bontsuk meg a csomagolás tetejét, és a fóliából kanalazzuk ki.