Hozzávalók:
1 kg-os lazacfilé, 2 db cukkini, 2 db paradicsom, 3 evőkanál olívaolaj, só, darált bors, halhoz való fűszerkeverék, 2 ág friss kakukkfű
Elkészítése:
Csorgassuk meg a lazacfilét olívaolajjal, daráljunk rá borsot, szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és tépkedjük rá a kakukkfű leveleit is.
Kenjünk ki olívaolajjal egy tűzálló tálat, majd tegyük bele a befűszerezett halat. Uborkagyaluval szeleteljük fel a cukkinit, majd fedjük be vele a halfilét.
A tál sarkaiba tegyünk cikkekre összevágott paradicsomot és cukkinit. Daráljunk az egészre borsot, szórjuk meg kakukkfűlevelekkel és csorgassuk meg olívaolajjal.
Tegyük előmelegített sütőbe, és süssük 150 fokon 40-45 percig.
Ha elkészült, még forrón, tállal együtt tegyük a megterített asztalra. Köretnek pasztinákból, vagy sült zöldségekből készített pürét és vajas petrezselymes burgonyát készítsünk hozzá.