Hozzávalók:
2 csomag mozzarella sajt, 4 nagyobb szem sárgabarack, 8 szelet pármai sonka, 10 dkg ruccola saláta, 2 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál balzsamecet, darált bors
Elkészítése:
Mossuk meg alaposan a ruccolát jéghideg vízben, csepegtessük le, majd tegyük egy műanyag dobozba és legalább fél órára rakjuk be a hűtőszekrénybe - ettől ropogósak lesznek a levelek.
Tálalás előtt tegyük egy salátástálba, locsoljuk meg olívaolajjal és balzsamecettel, daráljunk rá borsot, és óvatosan keverjük össze.
Vágjuk félbe a sárgabarackokat és a mozzarellát.
Tálaláskor tegyünk egy maréknyi beízesített ruccolát egy tányér közepére, helyezzük rá a félbevágott mozzarellát, a sajt tetejére a két fél sárgabarackot, majd az egészet tekerjük körbe pármai sonkával.
Kínáljunk hozzá friss focaccia kenyeret.