Új kollekcióval ünnepli születésnapját a Levi's

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOA Levi's Type 1 Jeans tervezői az ötletek nagy részét a gyár San Franciscó-i arhívumából merítették, az úgynevezett "vintage" stílusból. Így hozták létre a "rock'n'roll" stílusának megfelelő eredeti ötzsebes farmert.

A már megszokott arculatot és elemeket, amelyek manapság egyet jelentenek a Levi's nevével, megnagyobbították, kiemelték és eltúlozták.
Ezek a kiemelt elemek: a felnagyított gombok, a Red Tab jel, a két lovas bőrcímke, íves varrás és szegecsek a hátsó zsebeken.

Az új kollekció egészen a II. világháború előtti időkig visszatért, amikor még háromféle színű cérnát használtak, és ezt az új farmerek tervezésében felelevenítették. A hátsó zsebeken egy madár kitárt szárnyára emlékeztető íves varrást találunk, amely a repülő sas szárnyait idézi, a szabadság szimbólumaként.

Újdonságok lányoknak

Forrás: ORIGOA lányok számára készítettek hagyományos szabású, de mégis különleges trapéz nadrágokat, mint például a 927-es. Szintén a sorozathoz tarozik a nagyon szexis rövidnadrág és miniszoknya azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy hordják.
A kulcsdarabok között szerepel a mély kivágással és a két lovas mintával nyomott, varrt póló és a szexis, szűk szabású dzseki, kihangsúlyozott, íves varrással a hátán.

A Levi's Type 1 Jeans kollekcióban a szexis hatást azzal a merész megoldással érték el, hogy a női nadrágok derékrésze elöl V alakban kisebbedik, hátul pedig megtartja a magasságát. Ez a szabásvonal tökéletes arra, hogy megmutassuk a kidolgozott hasizmokat.

Újdonságok fiúknak

Forrás: ORIGOA fiúk számára egy sztenderd fazonú 901-es nadrágot, plusz a nélkülözhetetlen, bővülő szabású 907-es farmereket készítettek, amelyek anyagráhagyással is rendelkeznek, a még jobban kiszélesedő szár érdekében.

Az első Levi's farmer 1853-ban született meg Loeb Strauss, ismertebb nevén Levi Strauss által, aki a San Franciscó-i aranyásóknak készített a farmeranyagból munkaruhát.

A Levi's ruhadarabok színösszeállítása az amerikai zászlót idézi: a felsők, pólók és nadrágok piros, fehér és kék színben vásárolhatók meg a márkaboltokban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!