Vágólapra másolva!
Egy felmérésből kiderült, hogy a hajhullás, kopaszodás miatt a brit férfiak vannak elkeseredve a legjobban, de ők azok, akik nem is igazán tesznek ellene semmit. A németek, akiknél az átlagnál sűrűbben fordul elő a hajhullás, ugyanúgy aggódnak a hajritkulásuk miatt, de ők hajhullás elleni terápiákat alkalmaznak, a britek pedig egyszerűen leborotválják fejüket.
Vágólapra másolva!

- Rengeteg mítosz és elképzelés kering arról, hogy mi okozza a hajhullást, és erre ráépült egy teljesen szmefényvesztő ipar, amely csodatételeket ígér a hajukat vesztett férfiaknak- mondta Tim Mitchell, akinek szakterülete a férfiak hajhullásának kutatása és kezelése.

Egy Gallup-felmérésből kiderült, hogy a britek és németek ismerték be legkevésbé, hogy a hajhullásuk miatt öregnek, kevésbé sármosnak érzik magukat. A spanyol, német és francia férfiak sokkal több időt szenteltek a hajápolásukra, mint az olasz és brit férfiak. A spanyolok és franciák elmondták, hogy a probléma megoldása nagyon fontos a számukra, és ha egy kezelés valamilyen hatást mutat, akkor azonnal sokkal vonzóbbnak és magabiztosabbnak érzik magukat.

A hajhullás a férfiak 50%-át érinti, és a hajhagymák tesztoszteron hormonra való érzékenységével van kapcsolatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!