Új frizura, új külső, új élet!

Vágólapra másolva!
A Matrix hajápolókat divatshow keretében mutatatták be Magyarországon. A Matrixot 1980-ban alapította Arnie Miller fodrász, akinek a szakma minden fortélya a kisujjában van. A Matrix sikere egyszerűségében, érthetőségében, könnyen kezelhetőségében rejlik.
Vágólapra másolva!

A Matrix hitvallása, hogy fodrászhoz menni többet jelent pusztán gyönyörű frizuránál. A Matrix fodrászai a hajfestéstől a hajápolásig professzionális termékekkel várnak téged.

A SoColor.beauty tartós krémhajfesték gyönyörű, ragyogó tartós színeket és tökéletes őszhaj fedést biztosít, hajápoló összetevők pedig telt fényt és csillogást kölcsönöznek a hajnak.

Forradalom a melírozásban! Hosszan tartó, intenzív vörös melír, mindössze 15 perc alatt. A Redlights szabadalmaztatott technológiája lehetővé teszi, hogy egyetlen lépésben vibráló vörös színekkel lepd meg magad, akár festett haj esetén is.

Maximális - akár hétárnyalatnyi - világosítás a V-Light szőkítő porral. Tiszta, ragyogóan szőke melírt eredményez, de használható a teljes hajhossz szőkítéséhez is. Gyors és kíméletes, a kondicionáló Panthenol tökéletes védelmet biztosít a hajnak a világosítás során.

Lágy hullámokat vagy göndör fürtöket könnyedén bármely hajtípusra! Az Opti.wave a különleges Matrix technológiának köszönhetően az eredmény természetes hatású, egészséges, fényes haj és hosszan tartó, egyenletes göndörség.

Hogy frizurád otthon is olyanná varázsolhasd, mintha egyenesen a fodrásztól jönnél, ezért minden egyes termékünket úgy fejlesztettük ki, hogy egyszerű, gyors és szórakoztató használattal a legpontosabb, legmegbízhatóbb, legszebb eredményeket szolgálják.

Forrás: [origo]


A Sleek.look hajkisimító családdal a különleges formulának köszönhetően a száraz, vastag szálú, nehezen kezelhető hajat is könnyűszerrel lágy tapintású, egyenes frizurává szelídítheted.
Az Amplify volumennövelő termékek belülről építik, erősítik a hajszálakat, miközben megóvják a festett haj színét. Valódi energiaital a vékonyszálú hajnak, tapinthatóan teltebb hajkoronát eredményez.
A Color.smart hajszínvédő termékcsalád egyedülálló védelmi rendszerének köszönhetően a hajszín sokkal csillogóbb, intenzívebb marad, és egyben puhává varázsolja, erősíti és ápolja is azt.
A változatos Trix hajformázókkal többféle hatást érhetsz el egyszerűen. Kedved szerint puha tincseket vagy merev formákat, nagy volument vagy selymesen egyenes hajat.

Az otthon használatos termékek csak fodrászüzletekben kaphatók.

(Hirdetés)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!