A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szilárd, aki egy kicsit más

Vágólapra másolva!
A Szilárd név magyar nyelvújítási névalkotás a Konstantin magyarítására.  Jelentése: állhatatos, szilárd. A Szilárd nevet viselő férfiak többsége gyakran különcnek számít a környezetében, a szó pozitív értelmében. Nagyon fontos számukra a szabadság, az önállóságuk megteremtése, és az önmegvalósítás is. 
Vágólapra másolva!

Talán már egészen kicsi gyermek korban másképp viselkednek, mint a többi gyermek, vagy éppen abban különböznek másoktól, hogy nekik sohasem jó az, ami van. Ezzel a viselkedéssel teljesen megsemmisíthetik a környezetüket, hiszen olyan érzést keltenek, mintha örök elégedetlenségben élnének. Azonban van ennek a beállítottságnak egy igen pozitív oldala is. Rengeteg ötletük és tervük lehet, amivel mindig jobbat és jobbat szeretnének alkotni.

A terveikhez, ötleteikhez, céljaikhoz, kapcsolataikhoz gyakran a végletekig ragaszkodnak. Talán éppen ez a makacsság és határozottság az, ami kiemelheti őket az átlagból. Ők azok, akiket sohasem lehet meggyőzni. Ha egyszer valamit a fejükbe vettek, a végletekig kitartanak mellette, bármi legyen is az ára. Ha megvalósítják az ötleteiket, a közösség hasznára lehetnek. S mivel igen kedvelik a társaságot és a kalandokat, nagyon gyakran kiterjedt baráti társasággal rendelkeznek, központi figuraként szórakoztatják barátaikat. Szinte mindig lehet rájuk számítani, igazi hűséges barátok, akik, ha kell, teljes mellszélességgel kiállnak barátaik mellett.

A párkapcsolat már nem egy "sima ügy" számukra. Kedvelik a különleges vagy éppen egzotikus szépségű hölgyeket, de fontos számukra, hogy a csinos külső belső értékeket is takarjon. Fontosnak tarják egy hölgyben, hogy lelkesedjenek az ötleteikért, készen álljanak a meglepetésekre, a váratlan helyzetekre, és készek legyenek mindig megteremteni az újdonság varázsát a kapcsolataikban. A pár csak addig fontos számukra, amíg az megadja számukra a kellő szabadságot. Ellenkező esetben menekülőre fogják a dolgot.

A Szilárd nevet viselő férfiak jelleme igencsak vonzza a hölgyeket, mert nemcsak céltudatosak, és félelmetes kitartásuk van, de játékosak is egyben. Ha egy nő képes a Szilárd nevet viselő férfit teljes mértékben segíteni, hozzá alkalmazkodni, akkor biztos lehet benne, hogy olyan társra talál, aki mind az anyagi mind az érzelmi biztonságot meg tudja teremteni a család számára.

A Szilárd nevet viselő férfiak, mivel igen kreatívak, és érdekli őket minden (főleg) technikai újdonság, ezért jól érezhetik magukat a média, repülés, híradás, az űrtechnika, vagy éppen az űrkutatás világában, de kiváló gépészek, gépészmérnökök lehetnek. A mai kor természetesen nem létezik számítástechnika és annak vívmányai nélkül, a szoftverek és hardverek világa sem áll tőlük távol. Az újdonságokra, fantasztikumokra nyitott gondolkodásuk a sci-fi világában is jól érzi magát. Mivel a különlegesség és a szabadság érzése igen fontos számukra, mindenben otthon vannak, ami kicsit más, mint amit az átlag képvisel. Ha mindig az ellenkezőjét kérjük tőle, mint amit szeretnénk, akkor megtanultunk velük bánni.

Pogonyi Edina

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!