Munkahelyi szex: a gyengébb nem az erősebb

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A magazin mintegy 10 ezer hölgyet és férfit kérdezett meg a témakörben, és mint kiderült, munkaidőben a nők 20 százaléka szeretkezett már kollégával, a férfiaknak viszont csak a 12 százaléka.

A 20 százalékos női rétegen belül 46 százalékos azok aránya, akik főnökük karjában kötöttek ki, a férfiaknál 18 százalékos ez a hányad. A nők "javára" mutatkozó jókora eltérésben természetesen szerepe van annak is, hogy számottevően több férfi főnök, mint nő - jegyezte meg a Playboy.

A felmérés kiterjedt a pásztorórák bútorzatára is. A nők esetében a szextetthely-toplista élén az íróasztal áll, a férfiak viszont jobban kedvelik a széket és a kanapét.

Ami a helyiségeket illeti, főnöki szobára viszonylag kevesen mennek, a legnépszerűtlenebb pedig a postázó és a fénymásoló szoba.

A felmérés kiterjedt a munkatársi szexkapcsolatok általánosabb témájára is. Az eredmény: mintegy kétharmada azoknak a nőknek, akik válaszoltak a Playboy kérdésére, azt közölte, hogy szeretkezett már munkahelyi kollégával (de többségük nem a munkahelyen). Ugyanezt viszont a válaszoló férfiak közül "csak" minden második állította.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!