Sisi királyné kastélyába költözhet Gábor Zsazsa özvegye

Frédéric von Anhalt
Frédéric von Anhalt
Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Frédéric von Anhalt herceg egy nem akármilyen németországi kastélyt nézett ki magának. Gábor Zsazsa özvegye közel négymillió eurót kínál készpénzben.
Vágólapra másolva!

Az 1536-ban épült Possenhofen kastély kétségtelenül a Starnbergi-tó egyik legfontosabb történelmi ingatlanja Németországban. A komplexumban, amely egykor Max Joseph herceg és családja nyári rezidenciájaként szolgált, a fiatal Erzsébet is lakott, aki később Sisi császárné lett. Gyermekkorát a kastély csodálatos termeiben töltötte, amelyek máig őrzik varázsukat és történelmi jelentőségét. Az impozáns kastélyra most nem más vetett szemet, mint Gábor Zsazsa 81 éves özvegye, Frédéric von Anhalt herceg.

A kastély legszebb szobái ugyanis eladósorba kerültek, köztük Sisi gyerekszobái is. A körülbelül 270 négyzetméter alapterületű, nagy belmagasságú, kandallóval, finom parkettás padlóval és eredeti mennyezeti stukkókkal díszített apartman a történelmi hangulat és a modern luxus egyedülálló kombinációját kínálja — írja a német merkur.de

A legfrissebb hírek szerint az exkluzív ingatlan eladási ára három parkolóhellyel együtt 5,2 millió euró, Gábor Zsazsa özvegye pedig elképesztő ajánlattal rukkolt elő: 4 millió eurót kínál készpénzben.

A közel 40 éve Los Angelesben élő Frédéric így áradozott a kastélyról: "Ez itt teljes őrület. A levegő és a víz itt olyan tiszta! Vajon miért élek Hollywoodban négy évtizede, és miért fizetek jelenleg havi 18 000 dollár bérleti díjat? — idézi von Anhalt herceget a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!