Anya és lánya a Playboy címlapján

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum

Helo most, 55 évesen is ugyanolyan csinos, elbűvölő, mint 15 évvel ezelőtt, amikor először pózolt a Playboy fotósának. Eredetileg a lányát, Ticianét kérte fel a Playboy a márciusi szám címlapjára, azonban a 24 éves modell-színésznő csak úgy egyezett bele, ha anyja is szerepelhet a fotón.

Helo el volt ragadtatva az ötlettől: "A Playboy szerint a fotósorozat így még angyalibb, édesebb és családiasabb lesz. A lányaim még mindig nagyon közel állnak hozzám." Elmondta, hogy amikor először jelent meg a Playboy címlapján 1987-ben, az emberek azt hitték, hogy idősebbik lányát látják.

Helo Pinheiro 1962-ben ihlette meg Antonio Carlos Jobim zenészt és Vinicius de Moraes költő-dalszövegírót, amikor meglátták az akkor tinédzser lányt, amint Rio híres strandja, az Ipanema beach felé sétált. Az Ipanemai lány című bossanova dal legendássá vált. Heloise Pinheiro 30 éve ment hozzá egy gazdag üzletemberhez, jelenleg pedig a dal címével azonos nevű ékszer- és ruhaboltot vezet Sao Paulóban. "A férjem állítja, hogy még mindig nagyszerű az alakom. Ha nem így lenne, nem állnék modellt a Playboynak most"- nyilatkozta a büszke Helo.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!