A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A divat királynői kaptak meghívást II. Erzsébet nagy-britanniai uralkodó március 11-i "csak-lányok-partijára". A majd 200 neves meghívott hölgy között megtalálható Twiggy, Tamara Mellon, a Vogue főszerkesztője, Alexandra Shulman, és még sokan mások, akik nőként nagyszerűt alkottak.
Vágólapra másolva!

Az ebédmeghívást abból az alkalomból kapták a hölgyek, hogy a királynő meg szeretné ünnepelni azokat, akik nőként nehéz frontokon helytálltak és nagyot alkottak, jelentette a Buckhingam-palota sajtóirodája.

A meghívottak között lesz természetesen J. K. Rowling is, valamint Heather McCartney, Lesley Garrett, Sam Taylor Wood. Meghívást kaptak népszerű tévés személyiségek is, úgymint az Angliában igen népszerű gyermekműsor-vezető, Floella Benjamin, és vannak olyan nevek a listán, amelyeket egyáltalán nem szeretnének elárulni, mert meglepetésnek szánják.

"A királynő maga is dolgozó nő és anya egyben, és arra gondolt, hogy egy ilyen ebédmeghívás szép ünnepély lehet, hogy kifejezze elismerését azon nők iránt, akik nemes dolgokat tettek" - írta az Evening Standard újság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!