A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kannibál-kalandot ígér egy brit magazin

Vágólapra másolva!
Egy brit magazin játékot indított, amelynek fődíja egy vakáció a pápua új-guineai kannibál törzs társaságában. A Zoo Weekly által meghirdetett vetélkedő nyertese Baliem-völgybe utazik majd, hogy együtt éljen a kannibálokkal két héten keresztül.
Vágólapra másolva!

A nyertes, legyen az nő vagy férfi, találkozik majd a dzsungelben egy bizonyos Reg Barkerrel, aki tapasztalt "dzsungelharcos", és csatlakoznak a korowai törzshöz. A párnak nem lesz térképe, telefonja, és teljesen a törzs jóindulatára és vezérletére lesznek hagyva. Barker, aki már 25 éve él a korowai törzzsel, elmondta, hogy azok mindig barátságosak voltak vele. - "Először a nyolcvanas években hallottam róluk, de akkor semmi nem tudott volna rávenni, hogy találkozzam velük. Csodálatos piercingjeik vannak, csontokkal szúrják át az orrukat, és sokszor semmi mást nem viselnek, mint egy hosszú pénisztokot"- mesélte Barker, aki biztosította a nyertest, hogy semmi baj nem fog történni velük.
A vadabb törzs a szomszédságukban élő asmat törzs, de ők sem ettek meg egyetlen nyugatit sem negyven éve. Ahhoz, hogy egy olvasó nyerjen, nem kell mást tennie, mint beküldenie egy fotót és kevesebb, mint 25 szóban elmondania, hogy miért gondolja úgy, hogy neki kéne nyernie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!