A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Tárolás okosan

Vágólapra másolva!
Főleg kis lakások esetében okoz gondot, hogy a hatalmas ruhamennyiség, illetve egyéb dolgok tárolására nincs elegendő hely. Átmenetileg áthidalható a probléma, hosszú távon azonban jóval elegánsabb és praktikusabb megoldás a gardrób.
Vágólapra másolva!

Racionális beosztás

Ha mattüveg válaszfallal a szoba egy részét leválasztjuk, kellemes gardróbot tudunk kialakítani mögötte. Az üvegfal mindkét oldalán polcok sorakoznak: a lakótér felőli részen az apróbb dekoratív tárgyaknak, a gardrób felőli részen pedig a ruhák, cipők elhelyezésére. A rendkívül ötletes berendezés eredményeként a szobában, az ablaknál kellemes pihenősarok alakul, ahol reggelizni vagy egyszerűen csak üldögélni és olvasgatni lehet.

Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGarden

A ruhatár meglehetősen tágas és világos, hiszen az üvegfalnak köszönhetően a helyiségnek ebbe a részébe is jut elegendő természetes fény. A racionális beosztás lehetővé tette kényelmesen elhelyezni a tárgyak sokaságát, beleértve a nagyobb bőröndöket és utazótáskákat is.

Kék-zöld változat

Ebben az esetben is a térosztás jelenti a megoldást a gardrób kialakítására. Ezúttal azonban dekoratív fa-válaszfal mellett döntött a lakberendező. Ha figyelmesebben szemügyre veszik, felfedezhetik, hogy a zöldre festett térelválasztó ív alakú, legalsó polca pedig tulajdonképpen konzolasztal, két kihúzható lábtámasszal. Az egyedi fogóval ellátott tolóajtó a fal színét követi.

Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGarden

A régi ruhásszekrények már meglehetősen régóta szolgálnak, és hogy harmonizáljanak a felújított szoba enteriőrjével, kissé felfrissítették: az ajtókat újból lefestették, és stílusos, nagyon hangulatos fogókkal látták el.

Egységes arculat

Tágas gardróbot létesíteni nem lehetetlen feladat, még egy nem túl nagy hálószobában is megvalósítható. Az itt található ruhásszekrény térelválasztóként szolgál: hátlapjának mindkét oldalához kiegészítő ajtókat illesztettek, majd az egységes arculat kedvéért mind a gardrób, mind a háló övezet azonos dekoratív faburkolatot kapott. A gardróbnak köszönhetően a hálószoba megszabadult a felesleges bútoroktól.

Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGarden

Egyetlen pillantást vetve erre a gardróbra, meggyőződhetünk, hogy az egyik oldalról dekoratív fa válaszfallal elhatárolt terület a lehető legjobban kihasználható; ebben segítenek a fémrácsos kihúzható fiókok és polcok, illetve a falhoz erősített cipőtartó szerkezet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!