Szerdai tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az otthon hidege
(színes amerikai filmdráma)

Russell (Vince Vaughn) sikeres ügyvéd, egyedül neveli ötéves kisfiát. Elvált és elköltözött Chicagóból. Másodállása egyben hobbija is: kosárlabdaedző egy Kansas állambeli kisvárosban. Új szerelem tűnik fel a láthatáron Beth (Joey Lauren Adams) személyében. Ugyanakkor felbukkan az exfeleség, Kate (Monica Potter), aki mindenáron vissza akar térni életükbe. A nehéz pillanatok közepette ráadásul Russell megkapja élete állásajánlatát Dallasból...

A film honlapja

20:00, Szerda HBO

BorosBochkor show
"Nem lennénk ilyen jók, ha nem lennénk ilyen rosszak"

Az "Ördögi Páros" újra támad, ám ezentúl, a tv2 műsorán. Boros Lajos és Bochkor Gábor látványos show-jukban televíziós kollégák bakijaiból válogatnak, kampányolnak a budapesti olimpiáért, érdekes feladatokra vállalkoznak, nem kímélvén a rekeszizmokat. A stúdióba meglepetés sztárvendég érkezik. Akiről sok minden kiderül a BorosBochkor Show leleplező "dokumentumai" alapján.

20:30, Szerda TV2

Anna és a király
(színes amerikai romantikus dráma)

A lehető legszokatlanabb nő volt Anna Leonowens a lehető legkonvencionálisabb korként ismert viktóriánus Angliában. Anna Leonowens tanítónő (Jodie Foster) olyat tett, amilyet egyetlen angol úrikisasszony nem tett volna akkoriban: egyedül kelt útra fiával egy távoli kontinens felé. Férfitámasz nélkül nekivágott a világnak, hogy új életet kezdjen fiával. A mesés Sziám a Távol-Kelet gyöngyszeme volt az 1860-as években. Mongkut királyt (Yun-Fat Chow) népe istenként tisztelte. Anna a népes királyi kishercegek seregének házi tanítójaként megpróbálja megnevelni a szerinte civilizálatlan gyermekeket. A király eleinte szintén előítélettel viseltetik Anna iránt. Anna akarva-akaratlanul belecsöppen a palotai intrikákba és a nagypolitikába: Sziám a Brit Birodalom szövetségét keresi a szomszédos Burmával vívandó háborúhoz. A király és Anna között romantikus szerelem szálai szövődne.

A film honlapja

21:35, Szerda HBO

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről