BB Szilvi: visszakaptam régi életem

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Tökéletesen visszaállt az életem a régi kerékvágásba. Szerencsére, akinek negatív véleménye alakult ki rólam a Big Brother után, az nem teszi szóvá. Ha mégis megjegyzést tesz, azt a hátam mögött teszi, így nem jut el hozzám - mesélte a dekoratív lány, ki már több férfimagazin és női hetilap címlapját is megjárta. - Nem a BB-ről szól az életem és az emberek nem is erről beszélnek velem. Az baj, ha valaki többnek érzi magát a játékban való részvétel miatt, vagy ha ezért éreznek rajta változást az ismerősök.

- Augusztus végén megyünk pihenni a párommal, tengerpartra - válaszolt a műsorvezetők nyaralást firtató kérdésére. - Mi együtt vagyunk, a mi kapcsolatunkban nem okozott törést a műsorban való szereplésem.

- Elsősorban nőnek érzem magam, azt szeretem hangsúlyozni - elmélkedett a maximalista, örök elégedetlen Szilvi, majd arról mesélt, hogy (mint minden nőnek) van otthon tükre és gyakran vizsgálja magát benne. Mivel ő néha bizonytalan magában, kénytelen többet foglalkozni testével, külsejével, mivel szerinte csak a teljesen magabiztos emberek vannak tisztában előnyeikkel, külsejükkel.

- Gézuval nem találkoztunk azóta, amióta véget ért a Big Brother - rázta fejét Szilvi. Az említett fiú és közte komoly ellenszenv alakult ki a Házon belül és az unszimpátiának néha hangot is adtak. - Pár emberrel kapcsolatban vagyok, de Gézuval nem. A Ház kicsi volt két ilyen egyéniségnek, az ország viszont már elég nagy.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről