Vágólapra másolva!
Az önkormányzati választások után a párt elnöke szerint a Centrum a harmadik legjelentősebb politikai erő lesz az országban. Kupa Mihály szeretné, ha az önkormányzatok az eddiginél nagyobb szerepet kapnának.
Vágólapra másolva!

Kupa Mihály pártelnök felmérései és becslései szerint a Centrum a harmadik legjelentősebb erő lesz az önkormányzati választások után. Kupa Mihály szerdán Szegeden tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Centrum sok önkormányzatban jelen lesz, és az embereket, az ügyeket szándékozik képviselni, nem pedig ideológiai vitákba bonyolódni. Mint mondta, azt szeretnék, hogy legyen végre béke az országban. "Ne az számítson, hogy melyik önkormányzat milyen 'színű', hanem az: milyenek a versenyfeltételek és azoknak melyik település tesz jobban vagy kevésbé eleget" - mondta.

Az [origo] választási oldala/onkormanyzati/index.html

A Centrum felfogása szerint az önkormányzatoknak a jövőben az eddiginél jóval nagyobb szerepet kell játszaniuk, hiszen az uniós csatlakozás után a gazdasági és a kulturális kapcsolatok jelentős része helyi szintekre tevődik át - mondta az elnök. Csak olyan feladatokat kellene az önkormányzatoknak ellátniuk, amelyekre forrás is biztosított - tette hozzá -, és az önkormányzatoknak több pénzre van szükségük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!