A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Terry's Café a Citadellán - nyerj jegyet rá!

Vágólapra másolva!
Július harmincegyedikén, az év második I Love Deep buliján a régi nagy kedvenc, a német Terry Lee Brown Junior pakolja deep- és techhouse-korongjait a Citadella-gardenben. A német deephouse-szcéna legkeresettebb alakja egyébként nemrég állt elő a Terry's Café sorozat hetedik darabjával, melybe minden bizonnyal ezen az éjszakán betekintést nyer majd a nagyérdemű.
Vágólapra másolva!

Azonban a buli ennél többet tartogat, hiszen, mint nyári rezidens, Timewriter is tiszteletét teszi. Természetesen nem fog elmaradni a két jó barát back-to-back szettje sem, ami az eddigi közös fellépések alapján minden túlzás nélkül az örömzenélés kategóriájába sorolható.

Ami a hazai fellépőket illeti, a rezidens Budai (Egoist Records/Freee Magazin) és Dandy mellett két olyan lemezlovas is közreműködik ezen az éjszakán, akik eddig nem zenéltek I Love Deep bulin.

Hawkyt jól ismerhetik a soproniak, hiszen a Secret Fusion csapatával jó néhányszor bizonyította rátermettségét. Kevesen tudják azonban, hogy a progihangzás mellett jócskán otthon van deephouse téren is, így ő is lehetőséghez jut harmincegyedikén. A másik "újonc" szerepében Gabor K-t tisztelhetjük, a Centro-fly hazai legénységét erősíti, aki szintén egy másik oldalát mutatja majd.

Szórólappal a belépés kedvezményes, de öt szerencsés olvasónk számára ingyenes. Ők azok: Sárközi Gréta, Boda Gergely, Beszprémi Erika, Szécsény Zoltán, Szabó Erzsébet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!