Jelentős drum'n'bass-újdonságok a Deeptől

Vágólapra másolva!
A tavasz négy jelentős drum'n'bass-újdonsága között ott van a brit Andy C Nightlife 3, az ausztrál üdvöske, a Pendulum Jungle Sound Gold, illetve a norvég Teebee Carpe Diem mixe, valamint a Cyantific duó Ghetto Blaster című szerzői albuma. Mindet a Deep Distribution hozza Magyarországra.
Vágólapra másolva!

Andy C-t sokan nemes egyszerűséggel a legjobb drum'n'bass-dj-nek tartják - és nem minden alap nélkül. A szcéna egyik legismertebb lemezlovasa bezsebelt már jó pár szakmai és közönségdíjat. Nightlife című mixsorzatának első két darabja például egyaránt elnyerte az év dnb-mixalbuma címet.

A mostanában kijött harmadik darabbal is hasonló babérra tör a Ram kiadó vezére, amiről legutóbb március idusán győződhetett meg a magyar közönség a Home-ban. Aktuális kevercsén találunk többek közt Sub Focus-, Teebee- és Pendulum-szerzeményeket is.

A törtvilág nagy felfedezettje, az ausztrál Pendulum maga is mixalbummal hozakodik elő mostanság. Persze őt is láttuk mostanában Budapesten, a Citadellán.

Az Adam F-féle Breakbeat Kaos kiadványán, a Jungle Sound Gold mixalbumon előszeretettel nyúlnak saját szerzeményeikhez, de a labelvezér és TKO számaiból is sokat kever a duplacédére.

Szintén kétcédényit tesz ki norvég Teebee mixlemeze, aki legutóbb még februárban jött volna a Kultiplexbe, de betegsége miatt sajnos otthon maradt.

Új mixalbumán, a Renegade Hardware gondozásában megjelent Carpe Diem-en természetesen szerepel Ink hasonló című szerzeménye, a holland Black Sun Empire pár darabja, de saját művei is.

Az angol Cyantific duó viszont nem mix-, hanem szerzői albumot hozott össze, ebben a dramabaszcéna híres kiadója, a Hospital volt segítségére.

Forrás: [origo]
Cyantific

A Ghetto Blaster a 2003-as Neon Skyline folytatása, eklektikus stílusába beleférnek elektrós és zenekari hatások vagy épp ötletes dobalapok. Az albumon közreműködik Matrix és Logistic, vagy a tavaly év nagy slágerét, a Don't Follow Me-t erre az albumra is feléneklő Diane Charlemagne is.

Peter Poppara

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!