Jönnek a lengyel és német sötét erők

Vágólapra másolva!
Harmadik albumával kezdi a hideg időszakot a lengyel God's Bow, de jön még egy ötórás válogatás lemez első darabja is, és egy kézzel összecsomagolt elektro-dark dvd és könyv. Az Ld50.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A Tribune Records, amely gyakorlatilag a Retrosicé, október 30-án megjelenteti a lengyel, God's Bow nevű formáció sorban harmadik nagylemezét, Follow címmel.

A Dead Can Dance-en és egyéb etno-gyökerű muzsikákon érlelt csapat, most vendégeket is hívott az albumra. A munkálatokban egy csellista, B. Deutung (Deine Lakaien, Mila Mar, Subway to Sally), valamint egy zongorista, Roman Rütten (Endraum) volt azenekar segítségére.

A Follow egyből duplalemezes változatban jön ki, az extra korongra szokás szerint remixek jutottak (Psyche, :Wumpscut:, The Frozen Autumn, Endraum, Hungry Lucy, Controlled Collapse).

A Noise Terror nevű válogatás második része jelenik meg november 19-én, Johan Van Roy (Suicude Commando) és Stefan Herwig (Dependent) összmunkájának köszönhetően. World Wide Electronics alcímen futó album, az idei első új Suicide Commando nótával, exkluzív Straftanz számmal, a Kombat Unit (Suicide Commando side-project) első életjelével, valamint a lengyel Controlled Collapse szerepeltetésével kíván hatni a szigorú zenék kedvelőire.

November 18-án Sopor Aeternus dvd single és könyv jelenik meg, In der Palästra címmel. A kombó mindössze ezer példányban jön ki világszerte, kézzel készített könyvecskébe csomagolva. A dvd-n mindösszesen egy kilenc perces videó lesz, amin Anna-Varney Cantodea egy bútorozatlan szobában táncolva énekli a dalt.

God's Bow

Az Alfa Matrix Nyilvánosságra hozta a nagy sikerű válogatásemez-sorozat, az Endzeit Bunkertracks harmadik részének tracklistjét, legalábbis az első korongét. A tervek szerint négy készül ugyanis, összesen hatvanhat számmal és háromszáz perces műsoridővel boldogítja majd a dark electro szerelmeseit.

Közeleg a Reaper remixalbuma is, a The Devil Is Female, amely november 23-án lát napvilágot. Vasi Vallis szólóprojektje meglehetősen zajos az előéletét (NamNamBulu, Frozen Plasma) ismerve, az új attakon öt új szám, ebból az X-Junkie öt remixe, végezetül az Execution Of Your Mind élő felvétele hallgatható meg.

November 12-én jön a HIV+ új albuma, a We Are All Haunted Houses. Ez már a hatodik nagylemez a franciáktól, amelyen coldwave (indusmetál) és punk hatásokat ötvöznek az ipari muzsikával. Vendégszereplők is jönnek, például Normotone a Neon Cage Experiment-ből.

Ld50.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!