I Love Deep elhozza a svéd house- királyokat

Vágólapra másolva!
Az I Love Deep július 21-én szombaton, a svájci house-királyokkal melegíti az új partyhelyszínt.
Vágólapra másolva!

Christian Kistler és Marc Zehnder lassan 17 éve pörgetik együtt lemezeiket, az első sikeres rádiós fellépéseket követően, Dub House Duo néven producerként is kezdik jegyezni őket. A nagy áttörést a Spanish Lesson hozta meg számukra, illetve egy lemezszerződés az akkoriban új kiadónak számító, londoni Urban House Traxx-nél.

Ezt követően olyan kiadóknál jelent meg munkájuk, mint a Deep Touch, SFP, NiteGroove, Defected, Byte, 4Records, Purple Music, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Legendásak az általuk készített, csak az interneten elérhető mixeik, melyek hónapról hónapra híven tükrözik az igazi, azaz a True House fogalmát.

A warm upot ezúttal egy különleges páros fogja prezentálni, Pöli és Dave Van N, akiket senkinek nem kell bemutatni, viszont debutálásuk az I Love Deepen mindenképpen újdonságnak számít.

A befejezésként Budai és Madox back to back szettjére élvezhetjük az Óbudai szigeten a napfelkeltét, vip kártyával kétezer forintért, kinyomtatott e-flyerrel egy ötszázassal drágább. Mindezek nélkül háromezer forinttal lesz csendesebb a buli.

Az I Love Deep a Dokk Open Air elnevezésű új party-helyszínen az Events Hall mögötti Duna parton lesz. Rossz idő esetén persze behúzódnak a klubba. A belépő VIP kártyával 2000 forint, e-flyerrel vagy nyomtatott hirdetéssel a kézben 2500 forint, a helyszínen 3000 forint. E-flyert fenti linkünkön tudtok letölteni, nyomtatott hirdetést pedig a Flyerzből lehet beszerezni.

Öten ingyen is bejuthatnak azok közül, akik velünk játszottak, és helyes megfejtést küldtek: Bátfalvi Lóránt, Dalmay Petra, Kovács Richárd, Kumin Krisztina és Tóth Katalin az öt szerencsés jegynyertes. Valamennyiüket e-mailben értesítettük a további teendőkről. Gratulálunk!

party.[origo].hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről