Darth Vader elment nyaralni - hallgasd meg dj Schulz online mixét!

Vágólapra másolva!
A T-Online Zeneáruház úttörő módon dj Dan von Schulz mixalbumát csak letölthető formában jelentette meg. Az előzetesek szerint a mix egy nyári válogatás, ehhez képest egészen menetelősre sikerült - áll a Housemusic.hu lemezkritikájában. Hallgasd meg a vasárnap és hétfőn ingyen, s ha tetszik, szerezd meg a minden eddiginél olcsóbb 999 forintos áron!
Vágólapra másolva!

Kíváncsian vártuk, mit pakolt össze nyárra a hazai szakma egyik nagy öregje, és az album bizony nem okozott csalódást. Az anyag előzetes beharangozójában Schulz egy nyári mixalbumot ígért, eklektikus stílusban - az anyagot meghallgatva azonban inkább az juthat eszünkbe, hogy Schulz nem spórolt a kemény ütemekkel - és ez az album előnyére vált.

A mix intró nélkül, egy nyugodt, kellemes tempójú trackkel indít, hamar rááll a fülünk, de nem ártott volna legalább egy félperces, lassabb felvezetés - már csak azért is, hogy utána lehessen örülni az első gyors ütemeknek. Ettől eltekintve a kezdőszámmal nincs baj, megteremti a kellő hangulatot a másodikhoz, mely egy tipikus vocalhouse-darab, de a szokásosnál mélyebb alapokkal.

A harmadik számnál már stílust vált a mix, a Dark Rhythm hozza a címe alapján elvárható hangulatot, mellyel meg is érkezünk az album igazi arcához, az egyik kiemelkedő track felvezetéséhez. A számot jegyző Muzzaik Productions nagyon odatette magát ezzel a számmal, a The Night Is Already Started bármelyik klubban megállná a helyét.

Az ötödik egy kis lazítás, elviszi a sötét, kemény hangulatot, de - mondhatni, szerencsére - a következő, Alex Dolbytól, ismét az erős irányt mutatja. Azoknak, akik követik a zenéket és előadókat, elég a név - ha pedig valaki még nem ismerné, a Looking Better tökéletes bizonyítéka a producer kiemelkedő tehetségének.

Egy ilyen track után nem könnyű megfelelő zenét választani, Schulz azonban nem habozott, újra a Muzzaikra hárította a feladat megoldását. Hogy mennyire jók a mai magyar house-zenék, ezen a tényen túl a nemzetközileg is ismertté váló producerek és dj-k egyre komolyabb térnyerése jelzi (Andro, Add2Basket, Muzzaik, Snake Sedrick, Tommyboy stb.).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!