A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Balkáni állapotok

Vágólapra másolva!
A Miami Winter Music Conference vagy a Sonar balkáni megfelelőjének titulált South-East European Music Eventet (SEEME) idén június 5. és 7. között rendezik meg a bolgár főváros, Szófia szívében. Három napig éjjel-nappal a városban nyüzsögnek majd a legkeresettebb dj-k, producerek, klubtulajdonosok, kiadómenedzserek, iparági szakértők és az elektronikus zene rajongói.
Vágólapra másolva!

2006-os indulása óta a South-East European Music Event (SEEME) a régió legfontosabb eseményévé vált, melyen a zeneipar jeles szakértői és a hozzáértő rajongók is megjelennek. Nemcsak eszmecserére van lehetőség, hanem a közös párbeszéddel folyamatos mozgásban vannak a legújabb trendek és fejlesztések is.

Tavaly majdnem négyszáz szakember vett részt a konferencián, melynek nem titkolt célja, hogy az elektronikus zene szakembereit összehozza, így teremtsen lehetőséget minél több fúziónak és innovációnak az iparágon belül.

Az eseményen a világ különböző részéről érkeznek meghívottak, s a témák az elmúlt évek során is a partykultúra szinte egészét lefedték. Az illegális mp3-letöltésektől kezdve a dj-zés technikai megvalósításán keresztül a partyk szervezéséig rengeteg témát érintettek.

Persze a rendezvény során nemcsak szakmai tippeket adó előadásokat, workshopokat és kapcsolatépítésre alkalmas beszélgetéseket szerveznek, hanem partyzásra is lesz lehetőség. A szervezők idén egy még nagyobb szabású rendezvénnyel készülnek, így aztán a környék és a nagyvilág legjobb művészeit hívták meg.

Killa Kella, Pendulum, Satoshi Tomiie, James Zabiela, Lee Buridge, M.A.N.D.Y, Lottie, Misstress Barbara, Fergie, Laidback Luke és Barbara Tucker - a fellépőkről hamarosan még konkrétabb információk látnak napvilágot.

party.[origo].hu

SEEME - Thursday Party 2007

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!