Francia kedvesének szorít a szexi teniszező

Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legszebb teniszezői között tartják számon a francia Tatiana Golovint. A világranglista 21. helyén álló csillag május óta nem lépett pályára hátsérülése miatt, így maradt ideje, hogy elutazzon Svájcba, s a helyszínen szorítson kedvesének, az "új Zidane-nak" kikiáltott középpályásnak, Samir Nasrinak.
Vágólapra másolva!

A francia Gala magazin április végén megjelent számában exkluzív fotósorozattal bizonyította, az Olimpique Marseille 20 éves középpályása, Samir Nasri, illetve a nőitenisz-világranglista élmezőnyéhez tartozó Tatiana Golovin a magánéletben egymásra találtak.

Golovin 2004-ben robbant be a teniszvilág elitmezőnyébe, az esztendőt akkor a 27. helyen zárta, tavaly pedig - köszönhetően eddigi két WTA-győzelmének Amelia Islanden és Portorozban - a 13. helyen végzett.

A legfrissebb ranglistán a 21. helyen áll, igaz, május óta hátsérülés gyötri, így kihagyta a Roland Garrost, s várhatóan nem indul Wimbledonban sem.

Maradt tehát ideje arra, hogy Svájcba utazzon, s ott legyen a francia válogatott mérkőzésein - erre bizonyítékképpen néhány fotót fel is tettek egyik szurkolói honlapjára.

Igaz, eddig mindössze 13 perc erejéig láthatta kedvesét, hiszen Raymond Domenech szövetségi kapitány ennyi lehetőséget adott Nasrinak Románia ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről