A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
1
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary
Vágólapra másolva!
A női tornászok olimpiai pódiumedzésén megsérült Kovács Zsófia már otthon lábadozik, erről osztott meg egy képet a közösségi oldalán. A háromszoros Európa-bajnok sportoló részleges térdszalag-szakadás miatt maradt le az ötkarikás játékokról, de szerencsére műtétre nincs szüksége.

Egy speciális merevítőt kapott a sérült lábára Kovács Zsófia, akinek a pódiumedzésen törtek ketté az olimpiai álmai Párizsban. 

Kovács Zsófia
Kovács Zsófia lemaradt az olimpiáról
Fotó: OZAN KOSE / AFP

Kovács Zsófia otthon lábadozik

Korábban a a női válogatott szövetségi kapitánya, Draskóczy Imre beszélt arról, hogy nem olyan nagy a dunaújvárosi sportoló sérülése, mint amire számítottak: tudomásuk szerint húzódás és részleges szakadás a diagnózis, így nincs szüksége műtétre.

Ettől függetlenül nem jó látni, hogy Párizs helyett már otthon van a magyar sportoló, aki a követőivel egy fotót is megosztott az Instagram sztorijában, amelyen az látszik, hogy a lábán egy speciális rögzítő van.

Kovács Zsófia
Kovács Zsófia lába speciális sínbe került
Fotó: Kovács Zsófia/Instagram

Mint ismert, a háromszoros Európa-bajnok még múlt héten pénteken MRI-vizsgálaton vett részt a francia fővárosban, az eredmény ismeretében a magyar orvosi csapat úgy döntött, hogy Kovács térdfájdalmai miatt nem indulhat a vasárnapi selejtezőben. Székely Zója vette át a helyét, aki 13,433 ponttal 34. lett felemáskorláton.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!