A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Az angolok sztárja szerint nagyon kemény teszt lesz számukra a németek elleni nyolcaddöntő az Eb-n

Horizontal
Jordan Henderson (fehérben) nagyszerű csapatnak tartja a német válogatottat
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott középpályása, Jordan Henderson szerint a németeknek remek csapatuk van, de koncentrált és magabiztos játékkal legyőzhetik őket az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.
Vágólapra másolva!

Anglia kedden a Wembley-ben mintegy 40 ezer néző előtt fogadja a háromszoros Európa-bajnok Németországot az Eb nyolcaddöntőjében.

A BBC Sport megírta, hogy a játékosokban a közelgő találkozó felidézheti az 1996-os Európa-bajnokság elődöntőjének emlékét, amikor a házigazda angolok 11-es rúgásokkal maradtak alul a későbbi győztes németekkel szemben.

mondta Henderson.

"Ez egy különleges mérkőzés a játékosok és a szurkolók számára egyaránt. Ez egy igazi rangadó, egy futballista az ilyen meccsek miatt akar játszani egy nagy tornán" - tette hozzá a Liverpool labdarúgója.

Jordan Henderson (fehérben) nagyszerű csapatnak tartja a német válogatottat Forrás: AFP/Justin Tallis

Henderson a csehek elleni utolsó csoportmeccsen játszott először ezen az Eb-n, amikor Declan Rice helyére állt be a félidőben. A mérkőzést az angolok nyerték 1-0-ra, ezzel eldőlt, hogy a D csoport élén végeznek és az F csoport második helyezettjével találkoznak majd a nyolcaddöntőben.

A németek kétszer is hátrányban voltak a szenzációsan teljesítő magyar válogatottal szemben, de végül 2-2-es döntetlent értek el Marco Rossi csapata ellen, és elcsípték az F jelű kvartett második helyét, így már a legjobb 16 között összekerültek Angliával.

mondta az angol középpályás.

Az utóbbi 31 évben Anglia és Németország három alkalommal találkozott nemzetközi világverseny egyenes kieséses szakaszában és mindannyiszor a németek jutottak tovább. A két válogatott nagy tornán legutóbb a 2010-es világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott egymás ellen, azt a mérkőzést a németek nyerték meg 4-1-re.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!